NAPPAA URAKAT ITSELLESI JA HOIDA NE AMMATTITAIDOLLA
ALUSTA LOPPUUN ASTI

Insinööritoimisto Kalin Oy on perustettu 2020, mutta kokemusta sekä tarjouslaskennasta että työnjohdollisista tehtävistä on kertynyt erilaisten hankkeiden puitteissa on jo vuodesta 2013.

Työnjohtopalvelut

Työnjohtopalvelut tarjoavat laatua ja sujuvuutta työmaille sekä pienempiin että suurempiin projekteihin. Projektien kokonaishallinta paranee, kun niitä hoidetaan keskitetysti ja ammattitaidolla. Samalla säästät sekä aikaa että rahaa. Jokainen projekti on yksilöllinen ja palvelukokonaisuus voidaan räätälöidä juuri sinun tarpeidesi mukaiseksi tarvitset sitten projektillesi kokonaisvaltaista projektinjohtajaa, työnjohtajaa tai valvojaa.

Tarjouslaskenta

Tarjouslaskenta on yksi urakointiyrityksen tärkeimmistä prosesseista kannattavien urakoiden saamiseksi. Tarjouslaskijan osaamisella on merkitystä. Tarjoamme ammattitaitoista ja asiantuntevaa osaamista tuottaa tuloksellisia laskelmia urakoitsijoiden käyttöön. Olemme prosessissa mukana alusta alkaen arvioimalla tarjouspyynnön ja sen kannattavuuden, määrittelemällä kustannukset ja tarjoushinnan sekä laatimalla lopullisen tarjouksen sisällön asiakkaan käyttöön.